Laga Dator Helenelund

Laga Dator HelenelundBilden ovan anger vilken status vår servicebutik har.Tiden är ovan gäller öppet tider på Orrspelsvägen 13, Bromma. Våra telefontider 09:00 – 19:00. Om du inte får svar på 08 37 21 00, så skicka sms på 076 58 67 000Som vanligt kan du få hjälp med datorer,nätverk, inställning av tv apparater och mm i ditt hem under juli månad. Priset är 350 kr per timme efter RUT-avdraget. Från och med den 1 juli har RUT-avdraget blivit ännu generösare. För mer information, kontakta Skatteverket.

Är din dator inte riktigt i toppform? Inga problem! ”LagaDator” är din räddning när det kommer till snabb och pålitlig datorreparation. Vi är redo att ge din älskade dator den kärlek och omsorg den förtjänar. Här är varför du ska välja oss:
Snabba lösningar: Vi vet att din dator är en oumbärlig del av din vardag. Därför strävar vi alltid efter att snabbt åtgärda problemen så att du kan återgå till ditt arbete, studier eller underhållning så snabbt som möjligt.
Erfarenhet och kompetens: Vårt team består av erfarna tekniker som har hanterat alla tänkbara datorproblem. Oavsett om det är ett hårdvaruproblem eller programvarubuggar, så har vi kunskapen och färdigheterna att lösa det.


  • Tydlig prissättning: Inga dolda avgifter eller överraskningar här. Du får en tydlig uppskattning av kostnaden innan vi börjar arbeta, så du vet vad du kan förvänta dig.
  • Kvalitetsarbete: Vi använder endast högkvalitativa komponenter och verktyg för våra reparationer, vilket garanterar att din dator kommer att fungera felfritt när du får tillbaka den.
  • Kundnöjdhet: Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är nöjd med vår service.
  • Oavsett om din dator behöver snabb reparation, uppgradering, eller om du bara vill ha den kollad för att förhindra framtida problem, så är ”LagaDator” ditt bästa val.


Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att få din dator att återgå till sitt bästa skick. Din dator kommer att tacka dig, och du kommer att uppleva skillnaden med ”LagaDator”!

Hitta till Laga Dator från HelenelundBlåmarkör på kartan visa Helenelund
vilket är nära till Laga Dator på Orrspelsvägen 13, Bromma
Rödmarkör på kartan är Datorhjälps Laga Dator på Orrspelsvägen 13, Bromma.Öppet hos Laga Dator / DatorhjälpÖppet tider hos Laga Dator
Mån-Fre12-19
Lör 11-14
Söndag StängtAvvikelse förekommer på öppet tider pga sjukdom och liknade. Ni kan SMS till 076 58 67000 vid frågor.

Länkar till andra sidor som rör Laga Dator / Datorservice